+3620-918-1840

Tudnivalók

Búvóhely tel: +3620-918-1840

Búvóhelyen mit kínálunk és mi az, amit elvárunk?

Elsősorban kényelmes lakásokat, melyet pár órára vagy hosszabb időtartamra is igénybe vehetsz. Egész éjszakát vagy akár teljes hétvégét is eltölthetsz nálunk.

Teljes diszkréciót vállalunk.  A lakás lefoglalása csak telefonon keresztül történhet! Sem sms-est sem, pedig email-t nem tudunk elfogadni.  Nem akarunk rólad tudni semmit, csak a telefonszámod kérjük, hogy amíg nálunk vagytok, tudjuk tartani a kapcsolatot, ha egyéb kérdés is felmerülne.

Nyugtát mindig adunk, számlaigényedet előre jelzés esetén tudjuk teljesíteni. Tilos bármilyen kép – vagy hanganyag rögzítése. A bizalom elengedhetetlen. Házirendünk egyszerű, ne zajongj, halkan érkezz és csendesen távozz. Rajtatok kívül más nem tartózkodhat a lakásban, még látogatóként sem. Mi a ti személyes találkozótokat, s nem a társasági életeteket szeretnénk támogatni azzal, hogy rendelkezésetekre bocsájtsuk a lakásinkat.

Ha nem tudtuk jönni a lemondást időben jelezzétek telefonon keresztül. Ebben az esetben sem fogadunk elfogadni sms-est vagy email-t. Lakásainkat gondosan takarítjuk minden egyes használat után. Kérjük, tartsd ezt tiszteletben.  Alapszabály, hogy ne dohányozz. Biztos te sem szeretnél egy büdös, dohányszagú lakásba érkezni, annak ellenére sem, ha dohányos vagy.