Búvóhely,órákra
Búvóhelykispest

Búvóhely tel: 20-918-1840


TUDNIVALÓK

Búvóhelyen mit kínálunk, s mi az amit elvárunk?

Kényelmes lakások, melyet pár órára, vagy hosszabb időtartamra igénybe vehetsz. Egész éjszakát vagy teljes hétvégét szeretnél kettesben tölteni szerelmeddel? Kikapcsolódási lehetőségek, zenét lehet hallgatni, filmet nézni, internetet használni. Teljes diszkréció! A lakás lefoglalása telefonon történik. Nem akarunk rólad tudni semmit, csak a telefonszámod kérjük, hogy, amíg nálunk vagytok, tudjuk tartani a kapcsolatot, ha egyéb kérdés is felmerülhet.

Számlaigényed előre jelezd, nyugtát mindig adunk. Tilos bármilyen kép- vagy hanganyag rögzítése! A bizalom elengedhetetlen. A búvóhely pár órára szól, de garantáljuk a meghittséget, a csendet. A házirend egyszerű, ne zajongj, halkan érkezz, csendesen távozz! Rajtatok kívül más nem tartózkodhat a lakásban, még látogatóként sem. Mi a ti személyes találkozódat, s nem a társasági életet szeretnék támogatni azzal, hogy rendelkezésetekre bocsátjuk a lakásokat.

Ha nem tudtok jönni, a lemondást időben jelezd élőszóban. SMS sem jó, az e-mail sem! Lakásainkat gondosan takarítjuk minden egyes használat után. Kérünk tartsd ezt tiszteletben. Alapszabály: ne dohányozz! Rugalmasak vagyunk, bármilyen kérést meghallgatunk és teljesítünk is, ha a lehetőségek adotthely kispest